Een passende activiteit voor elk bezoek

Leuven, dat is historiek en vernieuwing, culturele uitwisseling en fijn shoppen…

Of je er nu bent om rond te wandelen in het historische hart, of een bezoek brengt aan de oudste universiteit van België, je komt onderdompelen in het bruisende studentenleven, of je komt laten inspireren door deze broedplaats van hi-tech en vernieuwing: wij hebben de perfecte experience voor jou!

Bekijk snel ons aanbod voor een unieke groepsactiviteit of teambuilding in Leuven.

 

compositie_leuven
Veldeman Group Teamdag-245

Augmented en Virtual Reality

Verken de stad in teams en rol tegelijk een drugsbende op met ons AR city game, Undercover. Start- en eindpunt stemmen we volledig af met jouw programma. Een wandeling van een vergadering terug naar het hotel was nog nooit zo spannend!

Boek een VR-teambuilding en maak kennis met de nieuwste VR games of dompel je onder in geschiedenis en legende met ons VR escape game, Excalibur the Mystery. In deze blended experience ga je op zoek  naar de sleutels om het zwaard Excalibur uit de rots te bevrijden. Doorkruis met je team een virtueel kasteel vol mysterieuze raadsels en puzzels…

Unieke locaties

Of je nu enkel een locatie nodig hebt voor de VR activiteit, een accommodatie voor vergadering inclusief lunch, of je een dagvullende teambuilding graag afsluit met een verfijnd diner… City Rush werk samen met de mooiste locatie van de stad.

Wij vinden de perfecte match voor je verwachting en budget: het Augustinessenklooster Romaanse Poort, Abdij van het Park, het Begijnhof of het moderne De Hoorn aan de jachthaven… de mogelijkheden zijn legio.

Neem snel contact op voor een vrijblijvend advies of offerte op maat.

 

The Lodge Begijnhof
Limburgs Landschap

At your service

City Rush has a heart for organizing and an eye for detail. The result? A unforgettable experience, where the total picture is right.

We will be happy to help you. Please call (+32) 0477 38 01 77 

or go through the contact form Or contact the team at info@cityrush.be

Frederick

Frederick

Managing Director
Thomas

Thomas

Event Manager
Yannick

Yannick

Event Manager