Een passende activiteit voor elk bezoek

Leuven, dat is historiek en vernieuwing, culturele uitwisseling en fijn shoppen…

Of je er nu bent om rond te wandelen in het historische hart, of een bezoek brengt aan de oudste universiteit van België, je komt onderdompelen in het bruisende studentenleven, of je komt laten inspireren door deze broedplaats van hi-tech en vernieuwing: wij hebben de perfecte experience voor jou!

Bekijk snel ons aanbod voor een unieke groepsactiviteit of teambuilding in Leuven.

 

compositie_leuven
Veldeman Group Teamdag-245

Augmented en Virtual Reality

Verken de stad in teams en rol tegelijk een drugsbende op met ons AR city game, Undercover. Start- en eindpunt stemmen we volledig af met jouw programma. Een wandeling van een vergadering terug naar het hotel was nog nooit zo spannend!

Boek een VR-teambuilding en maak kennis met de nieuwste VR games of dompel je onder in geschiedenis en legende met ons VR escape game, Excalibur the Mystery. In deze blended experience ga je op zoek  naar de sleutels om het zwaard Excalibur uit de rots te bevrijden. Doorkruis met je team een virtueel kasteel vol mysterieuze raadsels en puzzels…

Unieke locaties

Of je nu enkel een locatie nodig hebt voor de VR activiteit, een accommodatie voor vergadering inclusief lunch, of je een dagvullende teambuilding graag afsluit met een verfijnd diner… City Rush werk samen met de mooiste locatie van de stad.

Wij vinden de perfecte match voor je verwachting en budget: het Augustinessenklooster Romaanse Poort, Abdij van het Park, het Begijnhof of het moderne De Hoorn aan de jachthaven… de mogelijkheden zijn legio.

Neem snel contact op voor een vrijblijvend advies of offerte op maat.

 

The Lodge Begijnhof
Limburgs Landschap

À votre service

City Rush a le sens de l'organisation et le souci du détail. Le résultat ? A une expérience inoubliable, où l'image globale est correcte.

Nous nous ferons un plaisir de vous aider. Appelez le (+32) 0477 38 01 77 

ou passer par le site formulaire de contact ou contacter l'équipe à l'adresse suivante info@cityrush.be

Frederick

Frederick

Directeur général
Thomas

Thomas

Gestionnaire d'événements
Yannick

Yannick

Gestionnaire d'événements