Naar alle activiteiten

City Team Games

Even eruit? Speel een City Escape Game. Even helemáál eruit? Speel een City Escape Game … met augmented reality! Ga op missie, voer spannende opdrachten uit en sprokkel punten met je team. Jullie tools: razendsnelle tablets, onze gadgetbox en een brok teamspirit. Hey ho, let’s go!

Programma

Je verkent de stad of het domein aan de hand van geolocaties. Volg de map en op elke aangewezen plek krijgt je team een opdracht — van breinbreker en raadsel tot heuse foto- of doe-opdrachten. Voert jouw team de proef goed uit? Dan verdien je punten en kom je meer te weten om je missie tot een goed einde te brengen.

Bij onze City Games wordt er o.a. gebruik gemaakt van Augmented Reality, waarbij virtuele voorwerpen verschijnen op de tablet. De gadgetbox bevat een geheim dossier en tools die nodig zijn om de opdrachten uit te voeren.

We beschikken over verschillende spannende spelconcepten, contacteer ons voor het juiste spel voor jouw groep.

Locatie

Onze City Escape Games lenen zich perfect om een nieuwe stad te ontdekken. Daarnaast beschikken we ook over formats op onze vaste toplocaties in België!

Wens je een persoonlijke touch? Dan kunnen we ook werken op maat van jouw wensen: de duurtijd, locatie, omvang en zelfs bepaalde vragen kunnen worden aangepast!

Geïnteresseerd?

Interesse in een City Escape Game voor je teambuilding, familie- of vrijgezellenfeest? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.


Prijsaanvraag