Naar alle activiteiten

Teambooster Games

De naam ‘TEAMBOOSTER ’ zegt alles: dit spel win je niet alleen, maar in team! Deze formule speelt in op het groepsgevoel en het verbeteren van de team spirit. Snelheid, samenwerken, communicatie, ‘thinking out of the box’ en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze games. De ideale teambuilding!

Programma

Als de groep in teams is opgedeeld, kan de strijd losbarsten! Kies naargelang je locatie en tijd tussen diverse meeslepende opdrachten voor je team: van communicatiespelen met blinddoeken, bloedstollende mindgames tot het bouwen van Leonardo’s Bridge. Welk team werkt het best samen en trekt aan het langste eind?

Locatie

Deze formule is volledig mobiel en kan op een unieke locatie naar keuze, afhankelijk van budget en wensen. De Teambooster Games kunnen ook op jouw bedrijfssite plaatsvinden. Dit concept kan deels of volledig indoor gespeeld worden tijdens de herfst- en wintermaanden.

 

Tip: Deze teambuildingactiviteit is ideaal in combinatie een van onze toppers zoals Excalibur the Mystery of een City Escape game.

Geïnteresseerd?

Interesse in de Teambooster Games voor je volgende teambuilding? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijsaanvraag