To all activities

The Pegasus Project

Online games zijn een originele en alternatieve manier om eens wat leuks te doen vanuit je luie zetel. Ideaal om de donkere wintermaanden te overbruggen, of om contact te houden met collega's in het buitenland! Maak nu kennis met ons superspannend online Escape Game: The Pegasus Project.

Het Verhaal

Enkele maanden geleden stierven drie wetenschappers in het onderzoekslab van Spider Technologies. Undercover agent Spike zat op de zaak maar verdween plots…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door …  maar jammer genoeg is dit beveiligd met een geheim paswoord …

Leef je in in het verhaal en noteer na elk raadsel de antwoorden. Probeer met jouw team het verband te leggen tussen de verschillende schakels en slaag er zo in om de geheime documenten te lekken in de media. Het team met de beste tijd wint!

 

Location

Dit spel speel je thuis of op kantoor met je eigen computer.
Het spel wordt gespeeld door teams van 3 tot 6 personen, die samen in een ruimte zitten of in contact staan via een videoverbinding.

 

 

 

Thomas

Thomas

Onze specialist en tevens grote liefhebber van online Escape Games. Organiseerde en begeleidde afgelopen maanden meer dan 100 succesvolle online Teambuildings.

Interested?

Interesse in dit Online Escape Game voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen?
Request a quote or a guide price here.

Price request