Unieke ervaring!

Tijdens onze scherminitiatie leert een ervaren lesgever en specialist je alle knepen van het vak.  Onze workshop schermen is een unieke ervaring en erg toegankelijk. Geschikt voor alle leeftijden, sportief en minder sportief. Test je concentratie, inzicht en reactievermogen en ervaar deze initiatie of teambuilding schermen op het scherp van de snee.

Je kiest zelf je formule. De standaard workshop schermen duurt 2 à 2,5 uur, de verkorte versie van de scherminitiatie duurt 1 à 1,5 uur en is perfect geschikt als teambuilding of activiteit met vrienden of familie. Het is ook mogelijk om korte sessies te boeken van ongeveer 30 à 60 minuten. Deze zijn ideaal voor familiedagen, meeting breaks, sportdagen of snel wisselende activiteiten.

Programme

  • Introductie en kennismaking met het materiaal

  • Voetenwerk: we leren ons op de juiste manier verplaatsen

  • Basistechnieken: elementaire aanval- en verdedigingstechniek worden per 2 ingeoefend

  • Pauze: tijd om iets te drinken!

  • Individuele competitie met finale tussen de beste schermers

  • Teamcompetitie (enkel bij standaard workshop van 2u-2,5u)

Welk materiaal gebruiken we tijdens een initiatie schermen?

Wij nemen voor iedereen een eigen outfit mee. schermvest, masker, handschoen en wapen. Daarnaast voorzien we tijdens een teambuilding schermen voor iedereen een flesje water en een prijsje voor de winnaar.

Wist je dat je kan schermen met 3 wapens? Floret, degen en sabel. 3 verschillende disciplines met hun eigen regels en technieken. Tijdens de Touché scherminitiatie of teambuilding schermen gebruiken we de sabel. Het meest toegankelijke  wapen met het hoogste fun gehalte. Laat je dus zeker niet afschrikken. Deze unieke workshop is dan ook een echte aanrader.

Touché beschikt over een team van de beste en meest ervaren scherminstructeurs van het land. De workshops schermen staan onder leiding van Frederik Vandormael, ex- profschermer en zaakvoerder van Touché! Schermen is dan ook de activiteit bij uitstek bij Touché Experience.

Écrans

Interesse in Schermen?

Interesse in Schermen voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen?
Obtenez un devis ou un prix indicatif ici.

Demande de prix Download infofiche
Écrans

À votre service

City Rush a le sens de l'organisation et le souci du détail. Le résultat ? A une expérience inoubliable, où l'image globale est correcte.

Nous nous ferons un plaisir de vous aider. Appelez le (+32) 0477 38 01 77 

ou passer par le site formulaire de contact ou contacter l'équipe à l'adresse suivante info@cityrush.be

Frederick

Frederick

Directeur général
Thomas

Thomas

Gestionnaire d'événements
Yannick

Yannick

Gestionnaire d'événements