Online en 100% coronaproof

In tijden van lockdowns, quarantaine en onzekerheid is het belangrijk dat we onze moraal hoog houden. Iedereen mist het dagelijks contact met de collega’s, vrienden of familie. Online teambuildinggames zijn ideaal om contact te houden, even alles los te laten en de teamspirit te boosten. Superspannend en 100% coronaproof.

 

Het Verhaal

Enkele maanden geleden stierven drie wetenschappers in het onderzoekslab van Spider Technologies. Undercover agent Spike zat op de zaak maar verdween plots…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door …. maar jammer genoeg is dit beveiligd met een geheim paswoord…

Leef je in in het verhaal en noteer na elk raadsel de antwoorden. Probeer in team het verband te leggen tussen de verschillende schakels en slaag er zo in om de geheime documenten te lekken in de media. Het team met de beste tijd wint!

Hoe werkt het

Stap 1: bestel je code en log in

Na bestelling ontvang je van ons een “mission briefing” met een unieke login code. Op basis van deze briefing kan elk teamlid het spel opstarten en zich online bij de rest van de teamleden voegen. Het spel kan beginnen…

Stap 2: werk samen in een team via je laptop

Eenmaal iedereen zich heeft ingelogd in de missiehub, kunnen de teamleden met elkaar overleggen om elk raadsel op te lossen. Belangrijk hierbij is dat iedereen op elkaar wacht en niet alleen verdergaat. Zo worden de slaagkansen een stuk groter!

Stap 3: leg verbanden en lek de geheime documenten

Je speel online in teams van 4 tot 6 personen, elk met hun eigen computer. Via een videoverbinding zoals Zoom of Vectera (eventueel een andere applicatie in overleg) staat iedereen met elkaar in contact.

Locatie

Dit spel speel je veilig thuis of op kantoor.

 

Customer satisfaction:
★★★★

City Rush

Advies of hulp nodig?

Zit je nog met vragen? Heb je zelf een idee voor een activiteit? Vraag vrijblijvend ons advies. We helpen je graag verder

Ready? Shoot!

Het is super goed gegaan! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Iedereen vond het een leuk VR teamgame. De begeleiding was ook echt top! Heel erg bedankt.

Karolien Hoeree - VRT

Leuk vertier, lekkere cocktails en dynamisch gebracht door de bartender. Hij deed dat heel goed, gaf wat theorie en background mee maar niet te veel en speelde goed in op de verschillende deelnemers. We hebben een heel fijne workshop beleefd!

Roel Hermans - Ravago

Zin in dit spannend Online Game met je team, familie of vrienden?

Gezien onze fijne samenwerking schenken we jullie een Online Game, een unieke ervaring. Geef ons een seintje en we bezorgen je de nodige info en codes.

Let op: Dit spel geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 16jaar

At your service

City Rush heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt.

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0477 38 01 77 

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@cityrush.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager